Studentenvereniging

Merchandise voor jouw studentenvereniging

Zit jij bij een studentenvereniging en wil jij eigen merchandise gaan verkopen? Dat kan met een gratis webshop van Merchandisepartner. Door een gratis webshop bij ons aan te maken, verkoop gemakkelijk en snel producten met jullie eigen opdruk. Kies er voor om het logo van de studentenvereniging te gebruiken, of een populaire quote die jullie vaak gebruiken. Het ontwerp lever je zelf aan, wij drukken het voor je op de producten.

Gepersonaliseerde merchandise voor de studentenvereniging

Jij kiest de producten uit die je graag wilt gaan verkopen. Met ons uitgebreide assortiment zit er altijd wat bij wat past bij jouw wensen. Wanneer je bijvoorbeeld een hoodie wilt gaan bedrukken, kies je eerst welke hoodie het gaat worden. Wanneer jouw bezoekers een hoodie bestellen, bedrukt Merchandisepartner deze met het zelfgemaakte ontwerp. Daarnaast zullen wij de producten versturen, zodat jij deze kosten niet hoeft te maken. Een deel van de winst gaat naar ons, en het andere deel krijg jij. Je bepaalt zelf de prijs van de producten, waardoor je zelf kiest hoeveel winst je gaat maken.  

Maak een merchandise shop voor jouw studentenvereniging

Naast hoodies hebben we nog veel meer producten die jij kunt personaliseren. Ook voor tassen, mokken, bidons of slippers ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je vragen over deze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee! Wil jij graag een eigen webshop met merchandise artikelen voor jouw studentenvereniging gaan starten? Klik op de onderstaande button.