Sportclubs

Heb jij een sportvereniging of club en wil jij graag merchandise gaan verkopen met jouw eigen logo of quotes? Dat kan met behulp van Merchandisepartner. Maak heel gemakkelijk jouw webshop aan via onze website en beheer deze zelf. Kies producten uit die jij graag wilt gaan verkopen, wij zorgen dat deze bedrukt worden met jouw gewenste opdrukken. Denk hierbij aan tassen, bidons, kleding of andere merchandise voor jouw club.

Gratis webshop

Maak via Merchandisepartner heel gemakkelijk jouw eigen, gratis webshop aan. Op deze webshop kun je verschillende merchandise artikelen gaan verkopen om meer eenheid op jouw club te creëren. Je hoeft je geen zorgen te maken over de voorraad, dit regelt Merchandisepartner voor jou. Wanneer de bezoekers van jouw webshop een product kopen zullen wij het drukken en verzenden. Een deel van de kosten zullen naar ons gaan, de rest van de aankoopprijs is voor de sportvereniging. Jij bepaalt zelf hoeveel de producten gaan kosten, waardoor je ook je eigen winst bepaalt bij verkoop. Het enige wat jij hoeft te doen is het maken van de webshop en het aanleveren van een logo of quote van jouw sportvereniging of -club die wij op jouw merchandise gaan drukken.

Ga aan de slag

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons uitgebreide assortiment aan merchandise artikelen. Heb je vragen over bepaalde producten of wil je meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij denken graag met je mee!