Merchandise voor scholen

Wil jij jouw leerlingen de mogelijkheid geven een hoodie, tas of shirt met het logo van de school te kopen? Dat kan gemakkelijk door middel van een webshop van Merchandisepartner. Wij bieden scholen de mogelijkheid hun eigen merchandise te verkopen voor een leuke prijs.

Merchandise artikelen voor scholen

We hebben een uitgebreid assortiment aan merchandise producten die zeer geschikt zijn voor scholen. Zoals eerder aangegeven hebben we hoodies, tassen of t-shirts. Daarnaast hebben we nog veel meer producten die geschikt zijn voor de leerlingen.

Bepaal je eigen winst

Voor alle producten hebben wij een vaste prijs, waarvan de helft voor jullie is. De uiteindelijk verkoopprijs wordt door jullie vastgesteld, waardoor jullie je eigen winst bepalen. De kosten vind je terug in een overzichtelijk dashboard, waar alle informatie over jullie webshop terug te vinden is.

Geen onverwachte kosten

Het enige wat jullie voor de webshop hoeven te doen is de merchandise voor scholen uit te kiezen, en een domein aan te leveren. De rest zullen wij oppakken. Zo hoeven jullie je geen zorgen te maken over de productvoorraad, het bedrukken van de producten of het verzenden van de merchandise artikelen. Hierdoor hoeven jullie je geen zorgen te maken over onverwachtse kosten.

Ga aan de slag

Wil jij een webshop met merchandise voor scholen gaan creëren? Dat kan heel gemakkelijk en snel via onze website. Je kunt na de aanvraag direct aan de slag met het kiezen van jouw favoriete producten en het aanleveren van de bedrukkingen. Heb je vragen over het aanmaken van een gratis webshop? Neem contact met ons op via info@merchandisepartner.nl. Wij helpen je graag verder!