Merchandise restaurant

Gebruik jij in jouw restaurant een bepaalde quote of afbeelding die je graag wilt gaan verkopen door middel van merchandise? Of zijn er een aantal trouwe gasten die graag een product met jullie logo zouden willen aanschaffen? Merchandisepartner geeft jou de mogelijkheid om een volledig gratis webshop aan te maken. Het enige wat jij hoeft te doen is het aanleveren van de logo’s, quotes of andere afbeeldingen en zorgen voor een eigen domein.

Uitgebreid assortiment

Met ons uitgebreide assortiment aan merchandise producten zit er altijd wat tussen voor jouw restaurant. Denk hierbij aan linnen tasjes, mokken of hoodies. Mis je een bepaalt product? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen kijken wat we voor jou kunnen regelen.

Bepaal jouw winst

Wanneer je een webshop via Merchandisepartner aanmaakt, bepaal je zelf hoeveel winst je maakt op de merchandise van jouw restaurant. Wij bieden de producten aan voor een standaard prijs, waarvan de helft voor jou is. Mocht jij de producten voor een hogere prijs gaan verkopen, is het volledige verschil voor jou. Zo heb je zelf invloed op de kosten. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over de voorraad, het bedrukken of over het versturen, dit nemen wij voor onze rekening. Ook wanneer er een enkele bestelling is gedaan, betaal je enkel dat product.

Aan de slag

Je vraagt een webshop heel gemakkelijk via onze website aan. Je kunt direct aan de slag met het kiezen van merchandise voor jouw restaurant en het vullen van jouw webshop. Door middel van een handig dashboard kun je alle resultaten en kosten terugvinden. Heb je vragen waar wij je bij kunnen helpen? Neem contact met ons op via info@merchandisepartner.nl.