Kunstenaars

Het verkopen van jouw kunst online

Ben jij een kunstenaar en wil jij graag jouw kunst online gaan verkopen door middel van gepersonaliseerde merchandise? Maak een gratis webshop aan bij Merchandisepartner en ga aan de slag. Het enige wat jij hoeft te doen is je eigen domeinnaam koppelen en de kunst die je wilt laten bedrukken aanleveren. Het bedrukken en verzenden van de merchandise regelen wij voor je. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over de voorraad want ook die beheren wij voor je. Dankzij het Dashboard heb je inzicht in de bestellingen en gemaakte kosten.

Bepaal jouw prijs

Voor alle producten betaal je een vaste prijs aan ons. Je bent vrij om het product voor een hogere prijs op jouw webshop te zetten, waardoor je zelf bepaald hoeveel winst je gaat maken. Aangezien wij het bedrukken en verzenden regelen, heb je daar geen kosten aan. Het is dus een zeer efficiënte manier van het onder de aandacht brengen van jouw kunst.

Uitgebreid assortiment

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan merchandise producten, waardoor jij een ruime keuze hebt. Zo kun je jouw kunst online gaan verkopen in de vorm van een mok, of bedrukt op een trui. De keuze is enorm! Heb je voorkeur voor een ander artikel maar staat het niet tussen onze vaste producten? Neem contact met ons op. Wij kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.

Ga aan de slag

Het verkopen van kunst online is nog nooit zo makkelijk geweest. Ontdek het zelf en ga aan de slag met het creëren van jouw webshop. Dankzij de webshop zul jij meer kunst online gaan verkopen. Neem voor vragen of meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen je graag verder!