Hoe werkt het?

Stap 1 -Vraag een webshop aan via onze website

Je vraagt heel gemakkelijk een webshop aan via onze website. Laat je gegevens achter en kies de naam van je webshop en je bent al klaar.

Stap 2 -Kies je producten

Wanneer je een webshop hebt aangevraagd, kun je direct aan de slag! Kies de producten die jij graag wilt gaan verkopen. Merchandisepartner beschikt over een uitgebreid assortiment, dus je kunt je webshop zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Wil je bijvoorbeeld tassen laten bedrukken of juist een serie van shirst? Alles kan! 

Upload je eigen logo, quote of design in ons systeem. Wij zorgen ervoor dat je jouw ontwerp op de gekozen producten kunt laten bedrukken.

Stap 3 -Bepaal de prijs

Wij hanteren een standaardprijs voor het bedrukken van onze producten. Een deel van deze standaardprijs draag je dan ook af aan Merchandiseparner. De rest van de opbrengst is voor jou.

Jij bepaalt zelf voor welke prijs je jouw producten gaat verkopen. Kies jij bijvoorbeeld voor een mok? De standaard prijs is €11,50, waarvan €5,50 naar Merchandisepartner gaat en de rest voor jou is. Wanneer jij de mok aanbiedt voor deze prijs, maak je dus €6,- winst per verkochte mok. Ben jij er echter van overtuigd dat je de mok ook voor €20,- kunt aanbieden? Dan houd je per verkochte mok zelfs €14,50 winst over!

De kosten voor een product worden pas gemaakt op het moment dat het product besteld wordt in jouw webshop. Hierdoor zul je geen onverwachte kosten hebben en hoef je geen voorraad in te kopen. Ideaal!