Festival merchandise

Maak een gratis webshop voor jouw festival merchandise. Dit kan heel gemakkelijk via Merchandisepartner. Het enige wat jij hoeft te doen is het beheren van een eigen domein en de ontwerpen aanleveren. De rest regelen wij voor je. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de voorraad, het bedrukken en het verzenden van de producten.

Bepaal je eigen prijs

Als onze producten hebben een vaste prijs die je betaalt wanneer er een aankoop wordt gedaan in jouw webshop. Jij bepaalt uiteindelijk zelf hoeveel winst jij wilt gaan maken op jouw festival merchandise. Het kosten overzicht kun je heel gemakkelijk terugvinden in het persoonlijke Dashboard. Hier vind je tegelijkertijd terug hoeveel bestellingen er zijn gedaan.

Unieke festival merchandise

Het ontwerp kun je volledig personaliseren. Zo kun je er bijvoorbeeld voor om jouw logo te bedrukken, of een passende quote die veel wordt gebruikt gedurende het evenement. Zo zorg je ervoor dat jouw festival merchandise volledig gepersonaliseerd wordt. Alle ontwerpen die je upload blijven jouw eigendom dus je hoeft je geen zorgen te maken over patent rechten.

Uitgebreid assortiment

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan festival merchandise. Denk hierbij aan tassen, hoodies of slippers. Staat jouw gewenste product er niet tussen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.

Ga zelf aan de slag

Maak gemakkelijk en snel een webshop aan via Merchandisepartner. Na de aanvraag kun jij direct beginnen met het uitzoeken van de producten die jij wilt gaan verkopen. Heb je vragen over het aanvragen van de shop? Bekijk onze veel gestelde vragen of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!