Bands

Merchandise shop voor bands

Speel jij in een band en vind je het leuk om eigen merchandise te gaan verkopen? Dat kan heel gemakkelijk via Merchandisepartner. Het enige wat jij hoeft te doen is het ontwerp aanleveren wat je op de merchandise artikelen wilt bedrukken. Daarnaast wordt de webshop gekoppeld aan je eigen domein. Wij zorgen dat de producten worden bedrukt en verzonden bij een bestelling.

Merchandise voor de tour

Merchandisepartner bedrukt gemakkelijk en snel de merchandise voor bands. Heb jij binnenkort een tour gepland, dan hoort daar passende merchandise bij. Met eigen merchandise maak je jullie optreden helemaal af. Je kunt ervoor kiezen om het logo te gebruiken, maar ook quotes of teksten uit jullie repertoire kunnen gebruikt worden. Het ontwerp kan volledig gepersonaliseerd worden.

Bepaal je eigen winst

Een webshop van Merchandisepartner is een zeer aantrekkelijke manier van het verkopen van merchandise voor bands. Je betaalt namelijk per product een vast bedrag. De helft van dit bedrag krijg jij, de andere helft gaat naar Merchandisepartner. Uiteindelijk bepaal jij zelf hoe hoog de kosten van het product in jouw webshop gaan worden. Het volledige verschil is voor jou. Alle kosten en informatie over jouw shop vind je terug in een handig en overzichtelijk dashboard.

Ga zelf aan de slag

Met een ruim aanbod aan merchandise artikelen, zit er altijd wat tussen passend bij jullie band. Mocht je vragen hebben over deze producten of meer informatie willen over de mogelijkheden kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.